Com Hem vi börjar om igen...

...vi glömmer allt, där ute är det så kallt. Nej jag har inte helt plötsligt gått och börjat tycka om Barbados. Det är faktiskt så att jag återigen har fått tillbaka en gammal kär vän, och det är Com Hem som digital tv leverantör. När jag flyttade från Hisingen för två år sedan så kunde inte Com Hem fortsätta leverera digital tv till mig som dom gjort ända sen den dagen jag flyttade hemifrån 2001. Mer eller mindre det första jag gjorde när jag flyttade var att beställa digital tv från Com Hem och har således sen dess haft tex. Canal + Sport. Men som jag sa så kunde dom inte fortsätta leverera tv till mig då jag flyttade 2007 och var då tvungen att skaffa mig Boxer. Boxer som är en rätt usel digital tv leverantör, som inte har varken PPV eller alla Canal + Sport kanaler.
Men nu för några månader sedan gick min bindnigstid med Boxer ut och då var det bara att slå till. Så idag kom min nya HD tv box från Com Hem hit hem till mig. Har saknat att ha möjligheten att kolla på tex. Premier League när jag vill. Att kunna kolla Djurgården på PPV på min tv och inte behöva förlita mig på andra eller för den delen sämre kvalité via datorn.
Särskilt välkommet är det nu till hösten/vintern då Anna skall ut och resa i nästa 6 månader. Då måste jag ha något att fördriva tiden med, och vad kan då vara bättre än fotboll!!

Skönt är det att Com Hem har kommit hem igen. Jag är även rätt övertygad om att Com Hem och Anna skall kunna komma överrens också.


Nu är snart semestern över, bara en helg kvar. Den skall fördrivas i ryggläge i soffan. Där blir det tv och PS3 hela helgen är tanken. Enda gångerna jag skall lämna lägenheten är väl när jag skall ut och springa lite i spåret. För på måndag börjar verkligheten igen med både jobb och träning.